تبلیغات بنری
در بخش آشپزی حالوا طرز تهیه یک دسر خوشمزه با میوه های تابستونی را یاد خواهیم گرفت. آموزش دسر انبه بستنی خوشمزه است.اول قالب رو انتخاب کنید. اصلا جنس قالب مهم نیست. هر دسری که داخل مواد شیر بکار رفته باشه دسر خیلی راحت برمیگرده و اصلا نیازی ب چرب کردن قالب نیست.   مواد لازم دسر انبه بستنی  3 لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل  دو عدد انبه  دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین   طرز درست کردن دسر انبه بستنی قالب من پلاستیکی بود از لوازم قنادی خریداری کنید. سه لیوان شیر…
آموزش تصویری نحوه درست کردن دسر انبه + تزیین

در بخش آشپزی حالوا طرز تهیه یک دسر خوشمزه با میوه های تابستونی را یاد خواهیم گرفت. آموزش دسر انبه بستنی خوشمزه است.اول قالب رو انتخاب کنید. اصلا جنس قالب مهم نیست. هر دسری که داخل مواد شیر بکار رفته باشه دسر خیلی راحت برمیگرده و اصلا نیازی ب چرب کردن قالب نیست.

 

مواد لازم دسر انبه بستنی

 3 لیوان شیر

نصف لیوان شکر

نصف قاشق چایخوری وانیل

 دو عدد انبه 

دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین

 

طرز درست کردن دسر انبه بستنی

قالب من پلاستیکی بود از لوازم قنادی خریداری کنید. سه لیوان شیر برای این دسر و این قالب استفاده کردم.

پس برای سه لیوان شیر نصف لیوان شکر لازم داریم و نوک قاشق چایخوری وانیل و دو عدد انبه . و دو ق غ سر پرررر پودر ژلاتین( لوازم قنادی ها دارن) پودر ژلاتین و شیر خنک و شکر و وانیل را بن ماری کنید. ( یعنی با حرارت غیر مستقیم همه مواد رو با هم مخلوط و یکدست کنید)

 

 دسر دسر انبه , دسر, دسر انبه , طرز تهیه دسر انبه , تزیین دسر انبه - 120

بعد از اینکه همه مواد با هم مخلوط شدن کمی از مواد رو تست کنید اگه شکرش کم بود اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد کاملا خنننننک شود . بعد از خنک شدن یک عدد انبه را درون میکسر ریخته به همراه مایع ( همون موادی که خنک شده) میکس کنید تا مواد صاف و یکدست شوند .

 

 مواد لازم دسر انبه

 

سپس میکسر را خاموش کرده برای اینکه تیکه های انبه داخل دسر مشخص باشه مجدد یک عدد انبه را به اندازه بند انگشت خرد کرده و داخل مواد ریخته.

 

چگونگی درست کردن دسر , تزیین دسر انبه

 

 بعد مواد را داخل قالب ریخته و درون یخچال بگذارید. بهتره تمام دسر ها برای نتیجه بهتر یک شب تا صبح توی یخچال باشن . اما اگه عجله دارید چهار ساعت هم کفایت میکنه.

بعد از بسته شدن دسر لبه ها رو با نوک چاقو از قالب جدا کردم. و خیلی راحت دسر رو برگردوندم.

حواستون باشه پودر ژلاتین کاملا حل شه. تاریخ مصرفش نگذشته باشه. پودر ژلاتین بعد از مصرف باید در ظرف در بسته و در یخچال یا فریزر نگهداری شود.

 

دسر انبه

 

دوستان اگه دوست دارید دسر انبه تبدیل ب پاناکوتای انبه شود که بینهایت هم خوشمزس میتونید همراه موادی که بن ماری میکنید یک بسته خامه صبحانه هم اضافه شود‌ ( همین) به جای انبه میتونید از اناناس و یا توت فرنگی هم استفاده کنید . موز رو پیشنهاد نمیکنم.

 

 دسر انبه

 

 

منبع : آشپزی پوپک