حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

«پاناکوتا زعفرانی» آموزش درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی

فیلم دسر پاناکوتا زعفرانی,آموزش تصویری پاناکوتا زعفرانی,پاناکوتا زعفرانی با ژله,طرز تهیه پاناکوتای زعفرانی مجلسی,دسر زعفرانی بدون خامه,پاناکوتای زعفرانی شف طیبه,پاناکوتای موزی,طرز تهیه پاناکوتا زعفرانی با ژله,

امروز این دسر خوشمزه رو که طعم نزدیک به بستنی سنتی برام داشت رو درست کردم خیلی خیلی دوستش داشتم خیلی هم خنک و خوشمزه بود دوستان .تخم مرغ هم ندارد . طرز تهیه و نحوه درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی.     مواد لازم دسر پاناکوتا شیر 3 پيمانه شکر 1 پيمانه پودر ژلاتین 3 ق غ آب سرد يك دوم پيمانه خامه صبحانه 200 گرم گلاب 3 ق ع وانیل كمي زعفران دم کرده يك چهارم پيمانه     طرز تهیه و اصول تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو در آب سرد ریخته و به روش بنماری حل کرده .. شیر و شکر رو در ظرفی ریخته و روی…

تبلیغات بنری
امروز این دسر خوشمزه رو که طعم نزدیک به بستنی سنتی برام داشت رو درست کردم خیلی خیلی دوستش داشتم خیلی هم خنک و خوشمزه بود دوستان .تخم مرغ هم ندارد . طرز تهیه و نحوه درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی.     مواد لازم دسر پاناکوتا شیر 3 پيمانه شکر 1 پيمانه پودر ژلاتین 3 ق غ آب سرد يك دوم پيمانه خامه صبحانه 200 گرم گلاب 3 ق ع وانیل كمي زعفران دم کرده يك چهارم پيمانه     طرز تهیه و اصول تهیه ابتدا پودر ژلاتین رو در آب سرد ریخته و به روش بنماری حل کرده .. شیر و شکر رو در ظرفی ریخته و روی…
«پاناکوتا زعفرانی» آموزش درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی

امروز این دسر خوشمزه رو که طعم نزدیک به بستنی سنتی برام داشت رو درست کردم خیلی خیلی دوستش داشتم خیلی هم خنک و خوشمزه بود دوستان .تخم مرغ هم ندارد . طرز تهیه و نحوه درست کردن دسر پاناکوتا زعفرانی.

 

 

مواد لازم دسر پاناکوتا

شیر 3 پيمانه

شکر 1 پيمانه

پودر ژلاتین 3 ق غ

آب سرد يك دوم پيمانه

خامه صبحانه 200 گرم

گلاب 3 ق ع

وانیل كمي

زعفران دم کرده يك چهارم پيمانه

 

 

طرز تهیه و اصول تهیه

ابتدا پودر ژلاتین رو در آب سرد ریخته و به روش بنماری حل کرده ..

شیر و شکر رو در ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته تا شکر حل بشه زعفران رو اضافه کرده هم زده وقتی شیر بجوش اومد سریع گلاب و وانیل رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش کنید.

 

وقتی از حرارت افتاد ژلاتین بن ماری رو اضافه کرده وهم زده و سپس خامه رو مقداری با چنگال هم بزنيد تا نرم و یکدست بشه و وقتی مواد خنک شد خامه رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا با هم مخلوط و یکدست بشن و سپس مواد دسر که در محیط کاملا سرد شده رو داخل قالب ریخته و در یخچال میزاريم حداقل سه تا چهار ساعت بذاريد خوب خنك و سفت بشه .

قالب رو اول بشوريد تكون بديد بعد بذاريد فريزر ربع ساعت بعد ديروز رو بريزيد داخلش اينجوري راحت تر جدا ميشه

براي جدا كردن دسر از قالب با دست كمي أطراف دسر رو ازاد كنيد و بعد برعكس كنيد