حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش درست کردن «ساندویچ سوسیس سنتی ایتالیایی»

طرز تهیه ساندویج سوسیس سنتی ایتالیایی,طرز تهیه ساندویج سوسیس,سوسیس سنتی ایتالیایی,

مجله حالوا - ترجمه : این سوسیس های خوشمزه و ساندویچ های محلول محلول شگفت انگیز هستند که می توانند با هم ترکیب شوند و از سوسیس های کبابی، تره یا سوخاری ساخته شوند. سالسا سریع کلم، هویج، سس مایونز و فلفل ترشی، طعم گرم و گرم را اضافه می کند. در بخش آشپزی حالوا طرز تهیه ساندویج سوسیس سنتی ایتالیایی همراه شما هستیم .     مواد لازم ساندویج سوسیس ایتالیایی  فنجان پاره شده است هویج متوسط، پوست کنده و پوست کنده قاشق غذاخوری سس مایونز ترشی ترشی فلفل، ریز خرد شده، به علاوه بیشتر برای تزئین قاشق…

تبلیغات بنری
مجله حالوا - ترجمه : این سوسیس های خوشمزه و ساندویچ های محلول محلول شگفت انگیز هستند که می توانند با هم ترکیب شوند و از سوسیس های کبابی، تره یا سوخاری ساخته شوند. سالسا سریع کلم، هویج، سس مایونز و فلفل ترشی، طعم گرم و گرم را اضافه می کند. در بخش آشپزی حالوا طرز تهیه ساندویج سوسیس سنتی ایتالیایی همراه شما هستیم .     مواد لازم ساندویج سوسیس ایتالیایی  فنجان پاره شده است هویج متوسط، پوست کنده و پوست کنده قاشق غذاخوری سس مایونز ترشی ترشی فلفل، ریز خرد شده، به علاوه بیشتر برای تزئین قاشق…
آموزش درست کردن «ساندویچ سوسیس سنتی ایتالیایی»

مجله حالوا - ترجمه : این سوسیس های خوشمزه و ساندویچ های محلول محلول شگفت انگیز هستند که می توانند با هم ترکیب شوند و از سوسیس های کبابی، تره یا سوخاری ساخته شوند. سالسا سریع کلم، هویج، سس مایونز و فلفل ترشی، طعم گرم و گرم را اضافه می کند. در بخش آشپزی حالوا طرز تهیه ساندویج سوسیس سنتی ایتالیایی همراه شما هستیم .

 

 

مواد لازم ساندویج سوسیس ایتالیایی

 فنجان پاره شده است

هویج متوسط، پوست کنده و پوست کنده

قاشق غذاخوری سس مایونز

ترشی ترشی فلفل، ریز خرد شده، به علاوه بیشتر برای تزئین

قاشق غذاخوری آب چیلی، یا بیشتر برای طعم

ملعقة قهوهای مایل به زرد خرد شده

⅛ قاشق چای خوری فلفل سیاه

برش برش پروفیل

سوسیس های ایتالیایی پخته شده در دمای اتاق

 

 

طرز تهیه ساندویج سوسیس ایتالیایی

در یک کاسه بزرگ، کلم، هویج، سس مایونز، 3 عدد فلفل ترشی، آب فلفل، نمک و فلفل قرار دهید. اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بماند.


در همین حال، جوجه های گوشتی را گرم کنید. منظور از منوها، تقسیم به بالا، ورق نان است. خط در داخل هر رول با provolone. سوسیس را در ورقه پخت در کنار رول قرار دهید.

 

ورق را زیر گوشت قرار دهید. پخت را تا زمانی که پنیر و سوسیس گرم، شود  از یک دقیقه تا دو دقیقه است .(مطمئن شوید که رول ها نمی سوزند ) .


سوسیس را داخل هر رول قرار دهید. با سالاد کلم و پوره و ترشی فلفل . هیچ کلسترول اضافی داخل این ساندویج نیست.