حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش درست کردن مربای بالنگ «اصول تهیه مربای بالنگ»

مربای بالنگ تازه,طرز تهیه مربای بالنگ,فوت و فن تهیه مربای بالنگ,آموزش پخت مربای بالنگ خوشمزه,دستور پخت مربای بالنگ,گرفتن تلخی مربای بالنگ,آموزش تصویری مربای بالنگ,مربای بالنگ بدون آهک,مربای بالنگ خانم اردستانی,مربای بالنگ با آهک,فیلم طرز تهیه مربای بالنگ,خواص مربای بالنگ,مربای بالنگ خشک,

مربای بالنگ یکی از مرباهای محبوب ایرانیان است که از نظر محبوبیت می تواند در کنار مرباهای پر مصرفی همچون مربای هویج و مربای توت فرنگی قرار بگیرد. بالنگ برای بدن بسیار مفید است و امروزه که مشکلات کبدی رایج شده است می تواند باعث تقویت کبد شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا بالنگ به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا بالنگ همراه ما باشید     مواد لازم مربای بالنگ بالنگ     ۱ کیلوگرم شکر     ۱ کیلو گرم آبلیمو    …

تبلیغات بنری
مربای بالنگ یکی از مرباهای محبوب ایرانیان است که از نظر محبوبیت می تواند در کنار مرباهای پر مصرفی همچون مربای هویج و مربای توت فرنگی قرار بگیرد. بالنگ برای بدن بسیار مفید است و امروزه که مشکلات کبدی رایج شده است می تواند باعث تقویت کبد شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا بالنگ به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا بالنگ همراه ما باشید     مواد لازم مربای بالنگ بالنگ     ۱ کیلوگرم شکر     ۱ کیلو گرم آبلیمو    …
آموزش درست کردن مربای بالنگ «اصول تهیه مربای بالنگ»

مربای بالنگ یکی از مرباهای محبوب ایرانیان است که از نظر محبوبیت می تواند در کنار مرباهای پر مصرفی همچون مربای هویج و مربای توت فرنگی قرار بگیرد. بالنگ برای بدن بسیار مفید است و امروزه که مشکلات کبدی رایج شده است می تواند باعث تقویت کبد شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا بالنگ به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا بالنگ همراه ما باشید

 

 

مواد لازم مربای بالنگ

بالنگ     ۱ کیلوگرم

شکر     ۱ کیلو گرم

آبلیمو     ۳ قاشق غذاخوری

آب     ۳ لیوان

 

دستور پخت و طرز تهیه مربای بالنگ

ابتدا بالنگ ها را می شوییم و پس از خشک کردن ، پوست شان را به صورت نازک می گیریم. پس از گرفتن پوست ، بالنگ ها را از وسط نصف می کنیم و قسمت داخلی بالنگ را خارج می کنیم. حالا بالنگ را به اندازه و شکل دلخواه خرد می کنیم.

پس از خرد کردن بالنگ ها ، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه درون آب سرد می ریزیم و پس از آن آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. حالا باید تلخی بالنگ ها را با استفاده از شوک بگیریم. برای این منظور چند لیوان آب درون یک قابلمه می ریزیم.

و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب بالنگ ها را به مدت ۱ دقیقه درون آب می ریزیم و پس از گذشت ۱ دقیقه خارج می کنیم و داخل آب سرد می ریزیم. این کار را باید ۴ بار تکرار کنیم تا تلخی بالنگ ها گرفته شود.

پس از اینکه این ۴ مرتبه تمام شد در مرحله پایانی اجازه می دهیم بالنگ ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا نرم شوند. پس از گذشت این مدت مجددا بالنگ ها را داخل آب سرد می ریزیم و آبکشی می کنیم.

در مرحله بعد شکر را به همراه ۳ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید و شکر کاملا در آب حل شود. پس از اینکه شربت به غلظت مناسبی رسید آنرا از روی حرارت بر میداریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

پس از خنک شدن شربت ، بالنگ ها را درون شربت می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و به غلظت کافی برسد. در پایان پس از اینکه مربا آماده شد آبلیمو را اضافه می کنیم و پس از ۱ دقیقه مربا را از روی حرارت بر می داریم.

آبلیمو باعث می شود که مربای ما به راحتی شکرک یا کپک نزند. مربا را پس از آماده شدن کنار می گذاریم تا با دمای محیط خنک شود. پس از خنک شدن آنرا درون ظرف های شیشه ای قرار می دهیم و درون یخچال نگهداری می کنیم.

 

 

بیشتر بخوانید : آموزش درست کردن مربای زرشک ؛ همراه با اصول پخت مربا

 

 

بالنگ

 

آشنایی با خواص درمانی بالنگ برای بدن انسان

از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی پوست زرد آن کمی گرم و خشک است و شحم آن یا به عبارت دیگر قسمت گوشت سفید داخلی متصل به پوست زرد آن در ارقامی که این قسمت شیرین است از نظر طبیعت سرد و تر و خشک و برگ و شکوفه آن گرم وخشک است. از نظر خواص معتقدند که پوست زرد آن برا ی تقویت قلب و دماغ و کبد، سرد و معده احشای داخل شکم مفید است و برای تحلیل بادها و نفخ و کمک به هضم غذا موثر می باشد.

 
بخصوص مربای آن با عسل; البته با خوردن مربای آن اسراف نباید شود زیرا هضم آن مشکل می شود. دم کرده پوست زرد خشک شده آن مسکن قی صفراوی و جویدن آن خوشبو کننده دهان است. اگر پوست و گوشت سفید خشک شده آن را درلابه لای لباسها بگذارند مانع بید زدن می شوند. روغن بالنگ از نظر طبعیت گرم وخشک است ومالیدن آن برای رفع بی حسی،فلجی، لقوه، رعشه و در مفاصل، سیاتیک،امراض سرد عصبی و درد کلیه، مثانه و خوشبویی عرق نافع است.

 
روغن شکوفه آن نیز همین اثر را دارد و روغن برگ آن قویتر است. خوردن قسمت گوشت سفید متصل به پوست زرد خارجی آن خیلی ثقیل است و دیرهضم می شود و مصرف آن باید به صورت مربا با شکر و یا با عسل باشد. آب قسمت مغز ترش مزه بالنگ اگر با غذا خورده شود برای مالیخولیا حاصل سودا نافع است و چون ترشی آن برای اشخاص سوداوی مضر است باید با شکر و قند شیرین شود و سپس خورده شود.