تبلیغات بنری
مربای زرشک به دلیل طعم ملسی که دارد یکی از مرباهای محبوب میان ایرانیان است که به خاطر وجود زرشک در آن برای بدن هم بسیار مفید می باشد. مربا زرشک را می توانید به همراه خامه یا کره به عنوان یک صبحانه کامل و مفید مصرف کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا زرشک به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا زرشک همراه ما باشید .     کمی با خواص زرشک آشنا شوید قابض است و تقویت کننده قلب و کبد است و برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است این گیاه درد مفصلی روماتیسم…
آموزش درست کردن مربای زرشک ؛ همراه با اصول پخت مربا

مربای زرشک به دلیل طعم ملسی که دارد یکی از مرباهای محبوب میان ایرانیان است که به خاطر وجود زرشک در آن برای بدن هم بسیار مفید می باشد. مربا زرشک را می توانید به همراه خامه یا کره به عنوان یک صبحانه کامل و مفید مصرف کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا زرشک به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا زرشک همراه ما باشید .

 

طرز تهیه مربای زرشک

 

کمی با خواص زرشک آشنا شوید

قابض است و تقویت کننده قلب و کبد است و برای برطرف کردن بیماریهای کبدی مفید است این گیاه درد مفصلی روماتیسم و تورم را تسکین می بخشد.

انواع عفونت هائی که زرشک می تواند در درمان آن ها موثر واقع شود عبارت است از عفونت گلو ، مجاری ادراری مجاری معده ای روده ای، ریه ها، عفونتهای مخمری و اسهال است باید توجه کرد که پاره ای از عفونت ها در صورت مصرف نکردن آنتی بیوتیک ممکن است خطرناک باشد.

 - بواسیر خونی را درمان می کند

- خونریزی را برطرف می کند

- صفرابر است

- دم کرده زرشک را برای بر طرف کردن ناراحتی ها دهان غرغره کنید.

 

لموزش تهیه مربای زرشک

 

 

مواد لازم مربای زرشک

زرشک تازه     ۱ کیلوگرم

شکر     ۱ کیلو و ۲۵۰ گرم

وانیل     نصف قاشق چایخوری

آب     ۵ لیوان

 

 

 

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا باید زرشک ها را به خوبی بخیسانیم ، برای این منظور ابتدا زرشک ها را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و کاسه را با آب سرد پر می کنیم. حدود ۱ ساعت کاسه را کنار می گذاریم تا زرشک ها به خوبی خیس بخورند.

پس از گذشت ۱ ساعت زرشک ها را با سرد آبکشی می کنیم و درون یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه یک سوم از شکر را لا به لای زرشک ها می ریزیم و به مدت ۴ ساعت دروت یخچال قرار می دهیم تا زرشک ها آب بیندازند.

پس از گذشت ۴ ساعت یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و ۵ لیوان آب داخلش می ریزیم ، سپس باقیمانده شکر را اضافه می کنیم و شکر را با هم زدن متداوم در آب حل می کنیم. پس از حل شدن شکر مخلوط زرشک و شکر را که در یخچال قرار داده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم.

حرارت زیر قابلمه را ملایم می کنیم و به هیچ وجه درب قابلمه را نمی گذاریم زیرا باعث بد رنگ شدن مربا می شود. زمانی که مربا قوام آمد و به غلظت کافی رسید وانیل را اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی به آرامی با مربا مخلوط می کنیم.

پس از اینکه وانیل را با مربا مخلوط کردیم سریعا قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مربای زرشک در دمای محیط خنک شود. پس از اینکه مربا خنک شد آنرا در ظروف شیشه ای می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.