حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

«کباب قفقازی» آموزش درست کردن کباب قفقازی خوش طمع + اصول پخت

دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی.,کباب قفقازی,کباب قفقازی و بختیاری,کباب قفقازی عربی,فرق کباب قفقازی با بختیاری,قیمت کباب قفقازی,کباب قفقازی جوادجوادی,تصویر کباب قفقازی,کباب بلغاری,كباب بختياري,طرز تهیه کباب قفقازی,فرق کباب بختیاری و قفقازی,کباب بلغاری چیست,کباب های معروف قفقاز,

کباب قفقازی یک از کباب های معروف قفقاز است که به خاطر طعم خوبش در جهان فرا گیر شده است. این کباب خوشمزه در ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. کباب قفقازی از ترکیب گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه نمایید. دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی.     مواد لازم کباب قفقازی راسته گوساله     ۴۰۰ گرم سینه مرغ     ۴۰۰ گرم ماست     نصف لیوان پیاز     ۲ عدد فلفل…

تبلیغات بنری
کباب قفقازی یک از کباب های معروف قفقاز است که به خاطر طعم خوبش در جهان فرا گیر شده است. این کباب خوشمزه در ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. کباب قفقازی از ترکیب گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه نمایید. دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی.     مواد لازم کباب قفقازی راسته گوساله     ۴۰۰ گرم سینه مرغ     ۴۰۰ گرم ماست     نصف لیوان پیاز     ۲ عدد فلفل…
«کباب قفقازی» آموزش درست کردن کباب قفقازی خوش طمع + اصول پخت

کباب قفقازی یک از کباب های معروف قفقاز است که به خاطر طعم خوبش در جهان فرا گیر شده است. این کباب خوشمزه در ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. کباب قفقازی از ترکیب گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه نمایید. دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی.

 

 

مواد لازم کباب قفقازی

راسته گوساله     ۴۰۰ گرم

سینه مرغ     ۴۰۰ گرم

ماست     نصف لیوان

پیاز     ۲ عدد

فلفل دلمه ای     ۴ عدد

روغن زیتون     ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده     ۱ قاشق غذاخوری
کره     ۵۰ گرم

فلفل سیاه     به اندازه کافی

نمک     به اندازه کافی

 

 دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی. , کباب قفقازی , کباب قفقازی و بختیاری , کباب قفقازی عربی , فرق کباب قفقازی با بختیاری , قیمت کباب قفقازی , کباب قفقازی جوادجوادی , تصویر کباب قفقازی , کباب بلغاری , كباب بختياري , طرز تهیه کباب قفقازی , فرق کباب بختیاری و قفقازی , کباب بلغاری چیست , کباب های معروف قفقاز ,

 

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و روغن زیتون را به همراه ماست و مقداری فلفل سیاه داخل کاسه می ریزیم. در ادامه پیاز ها را خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

سپس قطعات گوشت مرغ و گوشت گوساله را به اندازه جوجه کباب برش می زنیم و داخل کاسه می ریزیم. گوشت ها را با دست با مخلوط ماست به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام نقاط گوشت به مخلوط ماست آغشته شود.

پس از این کار یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و برای اینکه طعم بگیرد داخل یخچال قرار می دهیم. برای اینکه گوشت به خوبی طعم دار شود حداقل باید ۲ ساعت درون یخچال بماند. پس از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج می کنیم.


برای سیخ کردن گوشت ها یکی در میان گوشت مرغ و گوشت گوساله به سیخ می زنیم و بین هر دو گوشت مقداری فلفل دلمه ای قرار می دهیم. پس از اینکه تمام گوشت ها را سیخ کردیم و نمک زدیم ، می توانیم گوشت ها را روی ذغال یا کباب پز کباب کنیم.

البته یک راه دیگر هم وجود دارد و آن هم قرار دادن سیخ ها درون فر است. ولی توصیه می کنیم برای اینکه کباب بهتری داشته باشید از ذغال استفاده کتنید. در حین کباب شدن گوشت ، کره و زعفران را مخلوط می کنیم و با برس روی کباب ها می زنیم تا کباب ها خشک نشوند.

ضمن اینکه زعفران باعث خوش رنگ تر شدن کباب ما می شود. در کنار این کباب خوشمزه می توانیم چند سیخ گوجه فرنگی هم بگذاریم و کباب کنیم. در پایان پس از آماده شدن کباب قفقازی آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنیم.

 

تصاویر کباب قفقازی

 

 

تصویر کباب قفقازی , کباب بلغاری , كباب بختياري , طرز تهیه کباب قفقازی , فرق کباب بختیاری و قفقازی , کباب بلغاری چیست , کباب های معروف قفقاز ,

 

دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی. , کباب قفقازی , کباب قفقازی و بختیاری , کباب قفقازی عربی , فرق کباب قفقازی با بختیاری , قیمت کباب قفقازی , کباب قفقازی جوادجوادی

 

 

 

آموزش دستور پخت کباب حسینی | اصول پخت کباب حسینی

آموزش درست کردن کباب لقمه ای ؛ اصول درست کردن کباب