تبلیغات بنری
كروكت سيب زميني از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد     مواد لازم کروکت سیب زمینی برای ۹ تا ۱۰ عدد سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده جعفری خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان…
آموزش درست کردن کروکت سیب زمینی + اصول درست کردن کروکت

كروكت سيب زميني از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد

 

 

مواد لازم کروکت سیب زمینی

برای ۹ تا ۱۰ عدد

سیب زمینی ۳ عدد

تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده

جعفری خرد شده ۲ ق غ

پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه

آرد سوخاری به میزان لازم

آرد سفید به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

نحوه پخت کروکت سیب زمینی

سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم .


به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم


سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت .


کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری .


یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم

 

بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره.

آشپزی های معصومه