حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش درست کردن کروکت سیب زمینی + اصول درست کردن کروکت

کراکت سیب زمینی با قارچ,کراکت سیب زمینی شف طیبه,کراکت سیب زمینی خانم گل اور,کروکت سیب زمینی با پنیر گودا,کروکت سیب زمینی کروکت سیب زمینی با سوسیس,کروکت سیب زمینی با مرغ,کروکت سیب زمینی خانگی,کراکت سیب زمینی پنیری,

كروكت سيب زميني از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد     مواد لازم کروکت سیب زمینی برای ۹ تا ۱۰ عدد سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده جعفری خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان…

تبلیغات بنری
كروكت سيب زميني از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد     مواد لازم کروکت سیب زمینی برای ۹ تا ۱۰ عدد سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده جعفری خرد شده ۲ ق غ پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه آرد سوخاری به میزان لازم آرد سفید به میزان…
آموزش درست کردن کروکت سیب زمینی + اصول درست کردن کروکت

كروكت سيب زميني از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد

 

 

مواد لازم کروکت سیب زمینی

برای ۹ تا ۱۰ عدد

سیب زمینی ۳ عدد

تخم مرغ ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده

جعفری خرد شده ۲ ق غ

پنیر پیتزا ۵۰ گرم به دلخواه

آرد سوخاری به میزان لازم

آرد سفید به میزان لازم

نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

نحوه پخت کروکت سیب زمینی

سیب زمینی ها رو با آب پختم ، بعد پوستش رو کندم و له کردم ، من رنده ریز کردم ، یه زرده تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل و کمی پنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم .موادم رو خوب مخلوط کردم .


به اندازه یه گردو بزرک از مواد برداشتم و توی دستم لوله کردم و به شکل سوسیس در آوردم


سه تا ظرف کنار گداشتم ، توی هر کدوم آرد سفید ، آرد سوخاری و تخم مرغ که با چنگال زده بودم ، قرار داشت .


کروکت هام رو اول به ارد سفید غلتوندم ، بعد توی تخم مرغ و بعد از اون توی آرد سوخاری .


یه تابه یا یه قابلمه کوچیک رو روعن سرخ کردنی ریختم تا کمی داغ بشه ، کروکت ها رو به آرامی داخل روغن انداختم و سرخش کردم ، باز هم من خیلی کم روغن استفاده کردم

 

بعد از سرخ شدن هم بزارید توی یه صافی تا روغنش بره.

آشپزی های معصومه