حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش درست کردن «دسر تری تیست» و اصول درست کردن دسر

دسر تری تیست,دسر تری تیسیت,طرز تهیه دسر ویلیامز,طرز تهیه دسر تری تست,طرز تهیه دسر دیلایت,دسر تیرامیسو,قالب ناودانی,انواع دسر,

آشپزی های معصومه : یکدسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم   حدودا برای ۶ نفر   مواد لازم دسر تری تیست پودر ژله دلخواه یک بسته شیر ۵۰۰ میلی (۲ لیوان) شکر ۷۰ گرم (۴ ق غ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ) آرد سفید ۱۰ گرم (۱ ق غ) پودر ژلاتین ۵ گرم (حدودا ۱ ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ ۱ عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم .     طرز تهیه دسر تری تیست…

تبلیغات بنری
آشپزی های معصومه : یکدسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم   حدودا برای ۶ نفر   مواد لازم دسر تری تیست پودر ژله دلخواه یک بسته شیر ۵۰۰ میلی (۲ لیوان) شکر ۷۰ گرم (۴ ق غ) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ) آرد سفید ۱۰ گرم (۱ ق غ) پودر ژلاتین ۵ گرم (حدودا ۱ ق غ سر صاف) وانیل نوک قاشق زرده تخم مرغ ۱ عدد بیسکوییت پتی بور به میزان لازم .     طرز تهیه دسر تری تیست…
آموزش درست کردن «دسر تری تیست» و اصول درست کردن دسر

آشپزی های معصومه : یکدسر خوشمزه و عالی که هم برای مهمونی ها گزینه خوبیه و هم برای بچه ها عالیه . خیلی خوشمزه هستش و سریع تموم میشه ، توی نت سرچی می کردم و دیدم و با کمی تغییرات درست کردم

 

حدودا برای ۶ نفر

 

مواد لازم دسر تری تیست

پودر ژله دلخواه یک بسته

شیر ۵۰۰ میلی (۲ لیوان)

شکر ۷۰ گرم (۴ ق غ)

نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)

آرد سفید ۱۰ گرم (۱ ق غ)

پودر ژلاتین ۵ گرم (حدودا ۱ ق غ سر صاف)

وانیل نوک قاشق

زرده تخم مرغ ۱ عدد

بیسکوییت پتی بور به میزان لازم .

 

 

طرز تهیه دسر تری تیست

پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه . داخل قالب مورد نظر ریختم و یخچال قرار دادم


شیر و شکر و آرد و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط و روی حرارت قرار دادم . حرارت کم و مدام هم زدم تا به غلظت فرنی برسه . آخر هم وانیل ریختم و از حرارت برداشتم و گذاشتم توی محیط که از دما بیفته .


ژله رو از یخچال بیرون آوردم حواستون باشه نباید ژله خیلی سفت بشه . همین که ببنده کافیه اگر خیلی سفت بشه دیگه لایه ها بهم نمی چسبن و موقع در اوردن از قالب جدا میشن .


از این مواد نصفش رو ردی ژله ریختم و روش بیسکوییت پتی بور چیدم و بعد دوباره مابقی مواد رو ریختم و صاف کردم .


داخل یخچال یه شب تا صبح حداقل ۸ ساعتی بمونه .


بعد داخل آب ولرم قرار دادم و برگردوندم .