حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

«آموزش طرز تهیه مربای به» , اصول درست کردن «مربای به»

مربای به,مربای به خانم گلاور,خوشرنگ شدن مربای به,زرشکی شدن مربای به,مربای به رنده شده,مربای به رزا منتظمی,چگونه مربای به خوشرنگی داشته باشیم,مربای به و هویج,طرز تهیه مربای به با گردو,روش طرز تهیه مربا به,

«مربای به» یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین مرباهای ایرانی است. این مربای خوش عطر و خوشمزه با دورنگ زرد و قرمز تهیه می شود. در این اموزش کامل ترین روش طرز تهیه مربا به را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا به به صورت آزمایشی تهیه کنید. با «دستور و طرز تهیه مربا به» در ادامه با ما همراه باشید.       مواد لازم مربای به میوه به یک کیلوگرم شکر یک کیلو گرم آب لیمو تازه یک قاشق چایخوری هل و گلاب به میزان دلخواه     طرز…

تبلیغات بنری
«مربای به» یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین مرباهای ایرانی است. این مربای خوش عطر و خوشمزه با دورنگ زرد و قرمز تهیه می شود. در این اموزش کامل ترین روش طرز تهیه مربا به را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا به به صورت آزمایشی تهیه کنید. با «دستور و طرز تهیه مربا به» در ادامه با ما همراه باشید.       مواد لازم مربای به میوه به یک کیلوگرم شکر یک کیلو گرم آب لیمو تازه یک قاشق چایخوری هل و گلاب به میزان دلخواه     طرز…
«آموزش طرز تهیه مربای به» , اصول درست کردن «مربای به»

«مربای به» یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین مرباهای ایرانی است. این مربای خوش عطر و خوشمزه با دورنگ زرد و قرمز تهیه می شود. در این اموزش کامل ترین روش طرز تهیه مربا به را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا به به صورت آزمایشی تهیه کنید. با «دستور و طرز تهیه مربا به» در ادامه با ما همراه باشید.

 

 

 

مواد لازم مربای به

میوه به یک کیلوگرم

شکر یک کیلو گرم

آب لیمو تازه یک قاشق چایخوری

هل و گلاب به میزان دلخواه

 

مربای به , طرز تهیه مربای به , آموزش طرز تهیه مربای به , مربای به 1 2

 

طرز تهیه مربای به

برای تهیه مربا به ابتدا پس از شستشو و خشک کردن به را به سایز دلخواه برش بزنید و درون ظرف مسی تا حدی که اب روی به هد را بگیرد .

 

روی ان اب بریزید و به مدت تقریبی 20دقیقه بپزید ,توجه داشته باشید که به ها نباید له شوند.

 

سپس شکر را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم حدود3 تا 4 ساعت بسته به ضخامت به ها بپزید .

 

برای چاشنی این مربا بسته به ذائقه خود از دانه های هل و یا گلاب میتوانید بهره ببرید,همچنین استفاده از گردوی خرد شده در ساختار این مربا بسیار مطلوب خواهد بود.

 

برای فهمیدن این نکته که ایا شربت مربا به اندازه کافی قوام امده است یا خیر میتوانید یک قطره از شربت را داخل اب سرد بریزید اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است .

 

اگر رنگ مربا به رنگ دلخواهتان نزدیک بود ولی شربت ان به حد کافی قوام نداشت ,می بایست در قابلمه حاوی مربا را باز کنید و اجازه دهید با حرارت متوسط اب اضافی ان تبخیر شود.


در نهایت زمانی که شربت مربا به قوام امد و رنگ ان قرمز رنگ شد از یک قاشق چایخوری اب لیموی تازه و یا 1/8 قاشق چایخوری جوهر لیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا استفاده نمایید.

 

توجه داشته باشید که جوشیدن بیش از حد باعث شکرک زدن مربا خواهد شد . وقتی مربا پخته شد آن را در ظرف مورد نظر بریزید و توجه داشته باشید که ظرف کاملا پر شود سپس در ظرف را بگذارید و انها را بر عکس کنید تا هوا خارج و در ان محکم بسته شود بعد از خنک شدن ظرف مربا را در یخچال بگذارید.