حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش نحوه پخت «بریانی اصفهان» و اصول پخت بریانی

بریانی اصفهان,بهترین بریانی اصفهان,قیمت بریانی اصفهان,فیلم طرز تهیه بریانی اصفهان,طرز تهیه بریانی اصفهان اپارات,ادویه بریانی اصفهان,ابگوشت بریانی اصفهان,بریانی اصفهان در تهران,مواد تشکیل دهنده بریانی اصفهان,

بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایران است که آوازه‌اش در کشورهای دیگر هم پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به‌شمار می‌آید. در این بخش "طرز تهیه و دستور پخت بریانی اصفهانی " با حالوا همراه باشید     مواد لازم بریانی اصفهان گوشت سردست گوسفند نیم کیلو پیاز متوسط ۱عدد نمک، فلفل و زردچوبه مقداری زعفران دم کرده مقداری دارچین مقداری   طرز تهیه بریانی اصفهان من معمولا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله میگذارم.اگه…

تبلیغات بنری
بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایران است که آوازه‌اش در کشورهای دیگر هم پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به‌شمار می‌آید. در این بخش "طرز تهیه و دستور پخت بریانی اصفهانی " با حالوا همراه باشید     مواد لازم بریانی اصفهان گوشت سردست گوسفند نیم کیلو پیاز متوسط ۱عدد نمک، فلفل و زردچوبه مقداری زعفران دم کرده مقداری دارچین مقداری   طرز تهیه بریانی اصفهان من معمولا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله میگذارم.اگه…
آموزش نحوه پخت «بریانی اصفهان» و اصول پخت بریانی

بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایران است که آوازه‌اش در کشورهای دیگر هم پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به‌شمار می‌آید. در این بخش "طرز تهیه و دستور پخت بریانی اصفهانی " با حالوا همراه باشید

 

 

مواد لازم بریانی اصفهان

گوشت سردست گوسفند نیم کیلو

پیاز متوسط ۱عدد

نمک، فلفل و زردچوبه مقداری

زعفران دم کرده مقداری

دارچین مقداری


طرز تهیه بریانی اصفهان , طرز تهیه بریانی اصفهان (بریون اصل اصفهانی),دستور پخت بریانی اصفهان (بریونی) 2

 

طرز تهیه بریانی اصفهان

من معمولا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله میگذارم.اگه گوشتتون چربی نداره کمی دنبه هم بگذارید

گوشت ،پیاز ،نمک ،فلفل ،زردچوبه ومقداری آب رو توب زودپز ریختم .یکی دو قل که زد کف روی گوشت رو گرفتم .درب زودپز رو بستم . حدوداً ۳ساعت با حرارت کم پختم

بعد از پخت گوشتها رو از قابلمه در اوردم و آب گوشت رو هم صاف کردم .و به قابلمه برگردوندم و روی حرارت کم گذاشتم تا گرم بمونه

گوشت رو‌ یا در غذاساز بریزید و یا دو بار از چرخ‌ گوشت رد کنید . میتونید چند برگ نعنا هم با گوشت ، چرخ کنید.(سلیقه ای)

 

طرز تهیه بریانی اصفهان , طرز تهیه بریانی اصفهان (بریون اصل اصفهانی),دستور پخت بریانی اصفهان (بریونی)


مقداری زعفران دم کرده و کمی هم از روغن روی آب گوشت اضافه کردم و گوشت را ورز دادم

اگه کفگیرمخصوص بریانی رو دارید روی حرارت بگذارید تا داغ بشه . من کفگیرش رو ندارم.بجاش از ماهیتابه کوچک استفاده میکنم

کمی روغن کف ماهیتابه ریختم و سپس مقداری دارچین داخل روغن اضافه کردم و ماهیتابه رو روی حرارت تکان دادم تا بوی دارچین بلند بشه( وقتی آب گوشت خیلی چرب باشه،

ازروغن روی آب گوشت،داخل ماهیتابه میریزم.روش اصولیش این هست)

مایه گوشتی رو به هرتعداد قسمت که دوست دارید تقسیم کنید . من سه قسمت میکنم.

 

 

یک قسمت از مایه گوشتی رو در دست کرد کردم و داخل ماهیتابه پهن کردم و یه کوچولو حرارت رو بیشتر کردم در حد شعله متوسط نه زیاد نه کم.تا زمانیکه کناره های بریان تغییر رنگ بده.

 

 

در اصل بهمین سرخ شدن یکطرف بریان اکتفا میشه .همزمان با سرخ کردن بریان ها باید نان ها رو هم آماده کنیم

 

 

مقداری از آب گوشت و کمی زعفران دم کرده رو داخل بشقاب ریختم . یک تکه نان سنگک رو داخل این آبگوشت میزنم و توی ظرف سرو میگذارم . و بریان آماده شده رو روی نان برمیگردانیم و روش کمی زرشک ،خلال بادام،خلال پسته برای تزیین میریزم با نارنج یا لیموترش و سبزی خوردن سرو میکنیم



در نوع سرو سنتی معمولا از جگر سفید ( شُش ) و قلوه هم استفاده میشه که به اصطلاح بهش "شُش و دُنبه" گفته میشه که جداگانه پخته و چرخ میکنند و کنار گوشت بریان سرو میکنن

همانطور که قبلاً هم گفتم من از "شُش و دُنبه" استفاده نکردم . معمولا زمان سرو در آب گوشت نان ترید میکنن ومقداری پیازداغ نعاداغ وکشک روش میریزن