حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش پخت آبگوشت با کشک «غذای محلی اراک»

کشک خانگی,مضرات کشک,کشک خشک,پروتئین کشک,کشک در بدنسازی,ارزش غذایی کشک,تولید کشک,کشک محلی,ابگوشت کشک,آبگوشت کشک اصفهان,آبگوشت کشک اراکی,آبگوشت کشک لرستان,آبگوشت کشک و بادمجان,آبگوشت کرمانی,آبگوشت بادمجان,ابگوشت کشک مال کجاست,آبگوشت بزباش,

سوران - مجله حالوا : یکی از غذاهای محلی اراک آبگوشت کشک  است . مهم‌ترین ویژگی کشک این است که به نسبت شیر و پنیر میزان پروتئین بالاتری دارد.   کشک، ارزش زیستی فراوانی دارد و هضم آن راحت‌تر و بهتر است. از نظر سایر مواد مغذی نظیر کلسیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و روی نیز کشک غنی بوده و از فواید بسیاری برخوردار است. معمولاً وقتی حرف از کلسیم به میان می‌آید، اکثراً شیر و ماست را منبع کلسیم می‌دانند و کمتر اشاره‌ای به کشک می‌شود.   در صورتی که هر 30 تا…

تبلیغات بنری
سوران - مجله حالوا : یکی از غذاهای محلی اراک آبگوشت کشک  است . مهم‌ترین ویژگی کشک این است که به نسبت شیر و پنیر میزان پروتئین بالاتری دارد.   کشک، ارزش زیستی فراوانی دارد و هضم آن راحت‌تر و بهتر است. از نظر سایر مواد مغذی نظیر کلسیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و روی نیز کشک غنی بوده و از فواید بسیاری برخوردار است. معمولاً وقتی حرف از کلسیم به میان می‌آید، اکثراً شیر و ماست را منبع کلسیم می‌دانند و کمتر اشاره‌ای به کشک می‌شود.   در صورتی که هر 30 تا…
آموزش پخت آبگوشت با کشک «غذای محلی اراک»

سوران - مجله حالوا : یکی از غذاهای محلی اراک آبگوشت کشک  است . مهم‌ترین ویژگی کشک این است که به نسبت شیر و پنیر میزان پروتئین بالاتری دارد.

 

کشک، ارزش زیستی فراوانی دارد و هضم آن راحت‌تر و بهتر است. از نظر سایر مواد مغذی نظیر کلسیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و روی نیز کشک غنی بوده و از فواید بسیاری برخوردار است. معمولاً وقتی حرف از کلسیم به میان می‌آید، اکثراً شیر و ماست را منبع کلسیم می‌دانند و کمتر اشاره‌ای به کشک می‌شود.

 

در صورتی که هر 30 تا 50 گرم کشک، حدود 300 میلی‌گرم کلسیم دارد که در مقایسه با آن هر 240 گرم شیر دارای 240 تا 300 میلی‌گرم کلسیم است.

 

مواد لازم ابگوشت کشک :

گوشت گوسفند - نيم كيلو

نخود - نصف ليوان

پياز بزرگ - دو عدد

سيب‌زميني متوسط - سه عدد

كشك ساييده - 250 گرم

آب - 5/1 ليتر

نعنا داغ - به ميزان لازم

زردچوبه - به ميزان لازم

گل زرد - جهت تزئين

نمك و فلفل - به ميزان لازم

 

 

طرز تهیه ی آبگوشـت کشک :

گوشت را به همراه نخود، پياز ، زردچوبه و نمك و فلفل در آب مي‌پزيم. سپس سيب‌زميني‌ها را اضافه كرده و نيم ساعت ديگر پخت را ادامه مي‌دهيم. در ظرف ديگري روغن را داغ كرده، نعنا را به آن اضافه مي‌كنيم (مقداري از اين نعناداغ را براي تزئين كنار مي‌گذاريم كشك را كه قبلا آب كرده‌ايم درون ظرف نعنا داغ مي‌ريزيم.

وقتي يك جوش زد آن را از روي حرارت برمي‌داريم و به ظرف آبگوشت اضافه مي‌كنيم. آنگاه با باقي‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزئين مي‌نماييم.

براي تهيه كوبيده مي‌توان گوشت را همراه سيب‌زميني كوبيد يا آنها را جدا ميل كرد.