حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو

جستجوهای مربوط به بادمجان پلو,بادمجان پلو رستوران,بادمجان پلو بدون گوشت,بادمجان پلو قزوینی سامان گلریز,طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت,طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ,بادمجان پلوی ترکیه ای,بادمجان پلو غذای اصیل کدام شهر است,بادمجان پلو شیرازی,

  آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو . جستجوهای مربوط به بادمجان پلو,  بادمجان پلو رستوران,  بادمجان پلو بدون گوشت,  بادمجان پلو قزوینی سامان گلریز,  طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت,  طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ,  بادمجان پلوی ترکیه ای,  بادمجان پلو غذای اصیل کدام شهر است,  بادمجان پلو شیرازی,     مواد لازم بادمجان پلو برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگی…

تبلیغات بنری
  آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو . جستجوهای مربوط به بادمجان پلو,  بادمجان پلو رستوران,  بادمجان پلو بدون گوشت,  بادمجان پلو قزوینی سامان گلریز,  طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت,  طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ,  بادمجان پلوی ترکیه ای,  بادمجان پلو غذای اصیل کدام شهر است,  بادمجان پلو شیرازی,     مواد لازم بادمجان پلو برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو) برنج ۳ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه گوجه فرنگی…
آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو

 

آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو . جستجوهای مربوط به بادمجان پلو,  بادمجان پلو رستوران,  بادمجان پلو بدون گوشت,  بادمجان پلو قزوینی سامان گلریز,  طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت,  طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ,  بادمجان پلوی ترکیه ای,  بادمجان پلو غذای اصیل کدام شهر است,  بادمجان پلو شیرازی,

 

 

مواد لازم بادمجان پلو

برای ۳ نفر

بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو)

برنج ۳ پیمانه

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۲ عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

دستور پخت

برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .

بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .


بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .


پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .


گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .


برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .


کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .


توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.