حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش پخت خوراک مرغ با ژامبون و پنیر سوئیسی؛ اصول پخت خوراک مرغ

طرز تهیه خواک مرغ,نحوه تهیه خواک مرغ,خواک مرغ,پنیر سوئیسی,ژامبون,

خوراک مرغ با ژامبون میتواند یکی ازغذاهای خوشمزه و لذید باشد . چاشنی اصلی این غذا مرغ است. به غیر از ان پنیر سوئیسی و ژامبون نیاز خواهید داشت .     مواد لازم خوراک مرغ سینه مرغ 4 عدد پنیر سوئیسی یا پنیر چدار ژامبون کره دو قاشق غ آرد 2 قاشق غ شیر 2 پیمانه خردل دیژون 1 قاشق چ پنیر پارمسان 6 قاشق غ (در دو پارت استفاده میکنیم) نمک یک چهارم قاشق چ فلفل یک چهارم قاشق چ پودر سوخاری نصف پیمانه جعفری یک چهارم پیمانه       طرز تهیه خواک مرغ اول سینه های مرغ رو مطابق ویدئو برش میدیم…

تبلیغات بنری
خوراک مرغ با ژامبون میتواند یکی ازغذاهای خوشمزه و لذید باشد . چاشنی اصلی این غذا مرغ است. به غیر از ان پنیر سوئیسی و ژامبون نیاز خواهید داشت .     مواد لازم خوراک مرغ سینه مرغ 4 عدد پنیر سوئیسی یا پنیر چدار ژامبون کره دو قاشق غ آرد 2 قاشق غ شیر 2 پیمانه خردل دیژون 1 قاشق چ پنیر پارمسان 6 قاشق غ (در دو پارت استفاده میکنیم) نمک یک چهارم قاشق چ فلفل یک چهارم قاشق چ پودر سوخاری نصف پیمانه جعفری یک چهارم پیمانه       طرز تهیه خواک مرغ اول سینه های مرغ رو مطابق ویدئو برش میدیم…
آموزش پخت خوراک مرغ با ژامبون و پنیر سوئیسی؛ اصول پخت خوراک مرغ

خوراک مرغ با ژامبون میتواند یکی ازغذاهای خوشمزه و لذید باشد . چاشنی اصلی این غذا مرغ است. به غیر از ان پنیر سوئیسی و ژامبون نیاز خواهید داشت .

 

 

مواد لازم خوراک مرغ

سینه مرغ 4 عدد

پنیر سوئیسی یا پنیر چدار

ژامبون

کره دو قاشق غ

آرد 2 قاشق غ

شیر 2 پیمانه

خردل دیژون 1 قاشق چ

پنیر پارمسان 6 قاشق غ (در دو پارت استفاده میکنیم)

نمک یک چهارم قاشق چ

فلفل یک چهارم قاشق چ

پودر سوخاری نصف پیمانه

جعفری یک چهارم پیمانه

 

 نحوه پخت خوراک مرغ

 

طرز تهیه خواک مرغ

اول سینه های مرغ رو مطابق ویدئو برش میدیم و بعد با کمک یک جسم سفت مثل وردنه یا گوشت کوب میزنیم تا کمی نرم تر بشه.

بعد روی هر لایه سینه مرغ یک لایه پنیر سوئیسی یا اگر نتونستین پیدا کنین پنیر چدار میذاریم و بعد یک لایه ژامبونو بعد به صورت رولتش میکنیم.

بعد برای تهیه سس مخصوص خردل اول کره و آرد و شیر رو روی شعله مخلوی میکنیم و هم میزنیم تا آبش رو از دست بده و سس مانند بشه بعد خردل دیوژن و پنیر پارمسان و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.

رولت ها رو توی یک ظرف میچینیم مثل ویدئو و روی اونها سس مخصوصمون رو میریزیم
بعد با ترکیب پودر سوخاری و پنیر پارمسان و جعفری خرد شده پودر سوخاری مون رو آماده میکنیم و به روی سس اضافه میکنیم.

حالا نوبت اجاق هست میفرستیمشون توی اجاق تا حدود45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزن

نکته :

پنیر سوئیسی و خردل دیژون تو پروتئین فروشی های معتبر موجود هست به صورت آماده و بسته بندی ، اگر پنیر سوئیسیی رو پیدا نکردین جاش از پنیر چدار استفاده کنید.