حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش کامل نحوه پخت خورش آلوچه و مرغ

خورش الوچه و مرغ,خورش مرغ زنجانی,آموزش پخت خورش آلوچه و مرغ,چگونه تهیه خورش الوچه و مرغ,غذای زنجانی,خورش زنجانی,

خورش آلوچه و مرغ یک خورش زنجانی است که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارند . مواد لازم جهت پخت خورش آلوچه و مرغ تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم     طرز تهیه خورش مرغ و آلوچه پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده…

تبلیغات بنری
خورش آلوچه و مرغ یک خورش زنجانی است که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارند . مواد لازم جهت پخت خورش آلوچه و مرغ تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم     طرز تهیه خورش مرغ و آلوچه پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده…
آموزش کامل نحوه پخت خورش آلوچه و مرغ

خورش آلوچه و مرغ یک خورش زنجانی است که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارند .



مواد لازم جهت پخت خورش آلوچه و مرغ


تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد

پیاز ۱ عدد

هویج ۱ عدد

آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد

قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد

نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم

 

 

طرز تهیه خورش مرغ و آلوچه

پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست .

نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه .

هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم .

آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم .

بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن .

اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین .
آشپزی خانم معصومه رسولی

 

مشاهده فیلم