تبلیغات بنری
طرز تهیه خورش تره کردی و اصول خورشت تره خوشمزه کردستان   در این بخش از حالوا کامل ترین روش طرز تهیه خورش تره را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش تره تهیه نمایید. با آشپزی_سالم ,زندگی_سالم ,کردستان ,غذای_محلی ,آشپزی سنتی ,آموزش آشپزی ,دستور تهیه غذای کوردی,رسپی ,دستور آشپزی ,خورش ,خورشت ,خورش تره کردی «خورش تره کوردی» آموزش درست کردن خورشت تره خوشمزه کردستان + اصول پخت همراه ما باشید    خورش تره در کردستان استفاده میشود و…
«خورش تره کوردی» آموزش درست کردن خورشت تره خوشمزه کردستان + اصول پخت

طرز تهیه خورش تره کردی و اصول خورشت تره خوشمزه کردستان

 

در این بخش از حالوا کامل ترین روش طرز تهیه خورش تره را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش تره تهیه نمایید. با آشپزی_سالم ,زندگی_سالم ,کردستان ,غذای_محلی ,آشپزی سنتی ,آموزش آشپزی ,دستور تهیه غذای کوردی,رسپی ,دستور آشپزی ,خورش ,خورشت ,خورش تره کردی «خورش تره کوردی» آموزش درست کردن خورشت تره خوشمزه کردستان + اصول پخت همراه ما باشید

 

 خورش تره در کردستان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قورمه سبزی دانست

 

مواد لازم خورش تره کردستان  :

گوشت گوسفند یا گوساله:500گرم

تره خرد شده:500 گرم

لوبیا چیتی یا سفید: 2 پیمانه

پیاز : 1 عدد متوسط

گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

نمک،فلفل،زردچوبه و روغن :به میزان لازم

 

خورش تره کردی , اموزش درست کردن خورش تره کردی  ,طرز تهیه خورش تره کردی  , نحوه پخت خورش تره کردی

 

طرز تهیه خورش تره :

در ظرف مناسبی کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را در آن کمی تفت دهید به طوری که نیمه طلایی شود.


گوشت را به پیاز اضافه کنید و بعد از حدود 5 دقیقه زردچوبه و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید (دقت کنید لوبیا را از شب قبل خیس کنید و آب آن را دو بار عوض کنید)



پس از کمی تفت دادن حدود نیم لیتر آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید زیر شعله را کم کنید و اجازه بدهید خوب بپزد.

در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و تره و حدود یک قاشق چایخوری شنبلیله خشک را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.


وقتی گوشت پخت تره سرخ شده را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.در 5 دقیقه آخر گرد لیمو یا 4 عدد لیمو عمانی رو به خورش اضافه کنید و برای ترشی این خورش کمی آبغوره یا آبلیمو بهش اضافه کنید.


این خورش با اضافه کردن کمی سیب زمینی در نیم ساعت پایان پخت به خورشت و گوجه فرنگی خیلی خوشمزه تر میشه.


نوش جان