حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش ساده درست «سوپ سیر»؛ اصول سوپ سیر خوشمزه

سوپ سیر و زنجبیل,سوپ سیر برای سرماخوردگی,فواید سوپ سیر,اش سیر,سوپ با سیر تازه,طرز تهیه آش سیر,طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی,طرز تهیه سوپ سیر,

سوپ سیر ,سوپ سیر برای سرماخوردگی,فواید سوپ سیر,اش سیر,سوپ با سیر تازه,طرز تهیه آش سیر,طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی,طرز تهیه سوپ سیر   مواد لازم سوپ سیر : آب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد نمک به میزان لازمطرز تهیه سوپ سیر : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.پس از تغییر رنگ سیر…

تبلیغات بنری
سوپ سیر ,سوپ سیر برای سرماخوردگی,فواید سوپ سیر,اش سیر,سوپ با سیر تازه,طرز تهیه آش سیر,طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی,طرز تهیه سوپ سیر   مواد لازم سوپ سیر : آب مرغ 4 لیوان سیر 10 عدد کره 25 گرم پیاز 1 عدد روغن 1 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد نمک به میزان لازمطرز تهیه سوپ سیر : کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.پس از تغییر رنگ سیر…
آموزش ساده درست «سوپ سیر»؛ اصول سوپ سیر خوشمزه

سوپ سیر ,سوپ سیر برای سرماخوردگی,فواید سوپ سیر,اش سیر,سوپ با سیر تازه,طرز تهیه آش سیر,طرز تهیه سوپ پیاز برای سرماخوردگی,طرز تهیه سوپ سیر

 

مواد لازم سوپ سیر :

آب مرغ 4 لیوان

سیر 10 عدد

کره 25 گرم

پیاز 1 عدد

روغن 1 قاشق غذاخوری

آرد 3 قاشق غذاخوری

سرکه 1 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ 2 عدد

نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سیر :

کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود ، سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.

پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان آب مرغ و 4 لیوان آب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.

پس از آماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.


نکته:

مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.

استفاده از تزئیناتی مانند نعناع داغ و … سلیقه ای میباشد و اجباری در مصرف نیست.