حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش پخت «کلوچه فومن» با آشپزی «معصومه رسولی»

مهر کلوچه فومن,قالب کلوچه فومن,بهترین کلوچه فومن,فیلم طرز تهیه کلوچه فومن,کلوچه فومن اشپزخانه کوچک من,خرید مهر کلوچه فومن,کلوچه فومن در تهران,خرید کلوچه فومن,

خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه و همش دلتون می خواد که بازم درست کنید. این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه حالوا ببینید.گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .   «برای ۶ تا کلوچه »   مواد لازم کلوچه فومن آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ) آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ) ماست ۵۰ گرم…

تبلیغات بنری
خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه و همش دلتون می خواد که بازم درست کنید. این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه حالوا ببینید.گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .   «برای ۶ تا کلوچه »   مواد لازم کلوچه فومن آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان) تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ) آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ) ماست ۵۰ گرم…
آموزش پخت «کلوچه فومن» با آشپزی «معصومه رسولی»

خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه و همش دلتون می خواد که بازم درست کنید. این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه حالوا ببینید.
گرم اندازه استاندارد هست . لیوان و قاشق ، لیوان دسته دار فرانسه و قاشق های خونگی کاملا تقریبی .

 

«برای ۶ تا کلوچه »

 

مواد لازم کلوچه فومن

آرد سفید حدودا ۲۵۰ گرم ( یک و دو سوم لیوان)

تخم مرغ ۱ عدد

شیر ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)

آب ولرم ۲۵ میلی ( ۳ ق غ)

ماست ۵۰ گرم (۲ ق غ)

شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان یا حدودا ۴ ق غ)

کره ۳۰ گرم

پودر خمیر مایه ۲ گرم (۱ ق چ)

نمک نوک قاشق

بیکینگ پودر ۱/۴ ق چ

 

مواد میانی 

پودر گردو ۱۰۰ گرم (نصف لیوان )/ شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) / کره ۳۰ گرم/ آرد سفید ۳۰ گرم ( ۲ ق غ)/ پودر دارچین ۱ ق م /پودر جوز هندی ۱ ق چ

 

طرز تهیه کلوچه فومن

آب ولرم و ۱ ق شکر رو مخلوط و پودر خمیر مایه روبهش اضافه و در ظرف رو گداشتم تا ده دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد.


کره و شیر رو با هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت کم قرار دادم تا کره آب بشه . بعد گذاشتم کمی از حرارت بیفته .


تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم از لختگی بیرون بیاد ، ماست و شکر رو هم اضافه کردم . کره و شیر رو هم اضافه کردم . خمیر مایه عمل اومده رو هم ریختم . نمک و بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و به تدریج داخل مواد ریختم و خمیر رو خوب ده دقیقه ورز دادم . بعد توی ظرف تمیز خمیر رو گذاشتم روش رو پوشوندم و یک و نیم ساعت استراحت بکنه .


برای مواد میانی : کره و آرد رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . بعد از حرارت برداشتم و همه مواد رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .(پودر جوز هندی قابل حذف)


بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . از خمیر چونه هایی برداشتم ، توی دستم چونه ها رو کمی پهن کردم ، از مواد میانی ۲ تا ۳ ق م ریختم و گوله کردم و پیچیدم ، بعد با کف دستم کمی پهن کردم و توی سینی فر چیدم . من مهر مخصوص این کلوچه ها رو نداشتم با یه قالب گرد، (حتی یه درب بطری نوشابه )مهر زدم . برای رومال از یه زرده تخم مرغ و زعفران و ۱ ق م شیر رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم .


در فر از پیش گرم شده ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم ، اخر کار یکی ، دو دقیقه گریل رو روشن کردم تا کمی روش خوشرنگ بشه

ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین که کلوچه ها خشک نشن

 

 فیلم آموزش پخت کلوچه فومن