حالوا | پورتال خبری و سبک زندگی

آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی و خارجی در مجله آشپزخانه حالوا

پخت غذا, اموزش اشپزی,نحوه پخت غذا,اموزش غذاهای ایرانی,اموزش پخت غذاهای خارجی

پخت غذا, اموزش اشپزی,نحوه پخت غذا,اموزش غذاهای ایرانی,اموزش پخت غذاهای خارجی

تبلیغات بنری
آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو

آموزش پخت بادمجان پلو همراه با اصول پخت بادمجان پلو . جستجوهای مربوط به بادمجان پلو,  بادمجان پلو رستوران,  بادمجان پلو بدون گوشت,  بادمجان پلو قزوینی سامان گلریز,  طرز تهیه بادمجان پلو بدون گوشت,  طرز تهیه بادمجان پلو با مرغ,  بادمجان پلوی ترکیه ای,  بادمجان پلو غذای اصیل کدام شهر است,  بادمجان پلو شیرازی,

ادامه مطلب
آموزش درست کردن کروکت سیب زمینی + اصول درست کردن کروکت

كروكت سيب زميني(Croquette) از فعل فرانسوی croquer میاد به معنی کرانچی، از اختراعات فرانسوی ها بوده و انواع مختلفی داره. ترکیب اصلیش سیب زمینیه و بعد از غلتوندن توی آرد سوخاری باید در حمام روغن سرخ بشه . این غذا رو در کنار غذاهای گوشتی سرو میکنند و به خاطر مزه خوبش شهرت جهانی داره و البته جزء فست فودها به حساب میاد

ادامه مطلب
«کباب قفقازی» آموزش درست کردن کباب قفقازی خوش طمع + اصول پخت

کباب قفقازی یک از کباب های معروف قفقاز است که به خاطر طعم خوبش در جهان فرا گیر شده است. این کباب خوشمزه در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران خاص خودش را دارد. کباب قفقازی از ترکیب گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب قفقازی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب قفقازی.

ادامه مطلب
آموزش درست کردن کباب لقمه ای ؛ اصول درست کردن کباب

کباب لقمه ای یکی از انواع کباب های پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در رستوران های سنتی سرو می شود. البته این کباب خوشمزه مانند کباب تابه ای بیشتر از رستوران ها در منازل تهیه و سرو می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب لقمه ای تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب لقمه ای.

ادامه مطلب
آموزش نحوه پخت «بریانی اصفهان» و اصول پخت بریانی

بریان اصفهان یکی از غذاهای معروف ایران است که آوازه‌اش در کشورهای دیگر هم پیچیده و در میان ایرانیان نیز طرفداران زیادی دارد. این غذا متعلق به شهر اصفهان است و مشهورترین غذای سنتی اصفهان به‌شمار می‌آید. در این بخش "طرز تهیه و دستور پخت بریانی اصفهانی " با حالوا همران باشید

ادامه مطلب
«آموزش طرز تهیه مربای به» , اصول درست کردن «مربای به»

مربای به یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین مرباهای ایرانی است. این مربای خوش عطر و خوشمزه با دورنگ زرد و قرمز تهیه می شود. در این اموزش کامل ترین روش طرز تهیه مربا به را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری مربا به به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه مربا به در ادامه با ما همراه باشید.




آموزش پخت «کلوچه فومن» با آشپزی «معصومه رسولی»

خیلی راحت شما می تونید توی خونه درست کنید عالی میشه و همش دلتون می خواد که بازم درست کنید. این کلوچه بسیار خوش خوراک بوده و می تواندخوراکیِ خانگیِ خوبی برای زنگ تفریح کودکان شما باشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه حالوا ببینید.

ادامه مطلب
آموزش درست کردن ترشی چغندر (لبو)

ترشی لبو یا ترشی چغندر قرمز یکی از انواع ترشی های محبوب ایرانی است. این ترشی به دلیل رنگ و ظاهر زیبایی که دارد مانند ترشی کلم قرمز بیشتر به عنوان یک تزیین کننده غذا استفاده می شود. در این آموزش کامل ترین دستور ترشی لبو را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری ترشی لبو به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه ترشی لبو .

ادامه مطلب
طرز تهیه آش خشکبار ؛ فواید آش خشکبار برای زنان باردار

آش خشکبار یکی از غذاهای محلی در استان همدان است. مواد این آش را سبزی آش یا سبزی تره کوهی، گوشت با استخوان یا قلم، برگهٔ زردآلو، برگهٔ هلو، آلبالوی خشک، آلوی ترش خشک، نخود، لوبیا، عدس سرکه، رشتهٔ آش، شیره انگور، نمک، فلفل، ادویه و پیاغ یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین تشکیل می‌دهد.

ادامه مطلب
آموزش درست کردن «ساندویچ سوسیس سنتی ایتالیایی»

.این سوسیس های خوشمزه و ساندویچ های محلول محلول شگفت انگیز هستند که می توانند با هم ترکیب شوند و از سوسیس های کبابی، تره یا سوخاری ساخته شوند. سالسا سریع کلم، هویج، سس مایونز و فلفل ترشی، طعم گرم و گرم را اضافه می کند.

ادامه مطلب
آموزش پخت آبگوشت با کشک «غذای محلی اراک»

یکی از غذاهای محلی اراک آبگوشت کشک  است . مهم‌ترین ویژگی کشک این است که به نسبت شیر و پنیر میزان پروتئین بالاتری دارد.
کشک، ارزش زیستی فراوانی دارد و هضم آن راحت‌تر و بهتر است. از نظر سایر مواد مغذی نظیر کلسیم، ویتامین‌های گروه B، آهن و روی نیز کشک غنی بوده و از فواید بسیاری برخوردار است.

ادامه مطلب
آموزش دستور پخت کباب حسینی | اصول پخت کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایران است که به دو صورت با گوشت قرمز و گوشت مرغ طبخ می شود. مراحل تهیه این کباب در صورت استفاده از مرغ یا گوشت تفاوتی با هم ندارد. ما در این دستور از گوشت مرغ استفاده می کنیم اما شما می توانید به دلخواه از گوشت گوساله یا گوسفندی نیز استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر کباب حسینی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کباب حسینی همراه باشید

ادامه مطلب
آموزش پخت سیب زمینی پنیری و اصول پخت

سیب زمینی پنیری یکی از غذاهای نوین و خوشمزه ای است که در فهرست غذاهای فست فودی دسته بندی می شود.  البته سیب زمینی پنیری را می توانید در مهمانی ها و مجالس در کنار غذای اصلی خود هم سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سیب زمینی پنیری تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سیب زمینی پنیری با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
آموزش درست کردن سالاد هویج خوشمزه

جایگزین سالادهایی مثل سالاد فصل و سالاد شیرازی و همچنین باعث تنوع در میز غذای شما شود. سالاد هویج را می توانید با مواد متنوعی مثل کشمش ، انار و … تهیه کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد هویج تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد هویج در ادامه با حالوا همراه باشید

ادامه مطلب
آموزش نحوه پخت خورش کنگر

خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و بسیار پر فایده ایرانی است. این خورش خوشمزه را در زمانی هایی که فصل کنگر است می توانید تهیه نمایید. با یک جستجوی ساده در اینترنت متوجه خواهید شد که کنگر چه خواص بی نظیری دارد. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر خورش کنگر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش کنگر ما را همراهی کنید

ادامه مطلب